Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

На блюдечку з блакитним кантиком

«... я так влаштую, що він свої гроші мені сам при
на блюдечку з блакитним кантиком».
Ільф і Петров, «Золоте теля»

Здавалося б, просто кольоровий щільний лист паперу складений кілька разів, а при правильному підході цей невеликий листочок може стати для Вас саме тим блюдечком з блакитним кантиком, на якому лежить перший мільйон...

Буклет – недорогий вид рекламної поліграфії, який використовують практично всі: починаючі компанії, рекламуючи потенційним покупцям свою продукцію та послуги, агітатори для розповсюдження інформації різного характеру в політичних та громадських кампаніях, великі корпорації для реклами окремого продукту.

Принцип буклета простий. Лист може бути будь-якого формату, від звичного А4 до повністю нестандартного. У виборі паперу простір для фантазій дизайнера величезний, у буквальному розумінні обмежень немає ніяких. Сміливо вибирайте від тонкого крейдяного 115 г/м2 до дизайнерського картону щільністю 300 г/м2. Головна «фішка» буклета – він має складатися декілька разів, як з дитинства нам всім відома книжка-«розкладанка». Можна замовити стандартний буклет з 2-ма згинами, а можна розробити креативний дизайн, в котрому буде до 7-ми складань. Залежно від щільності паперу для процесу складання застосовується фальцювання чи бігування. Для тонкого паперу – 115-150 г/м2. - фальцювання, для більш щільного, від 170 г/м2 і вище, а також для будь-якого картону – бігування.

Який буклет краще замовити, підкаже відповідь на питання, для чого та для кого він призначений.

Якщо вам потрібні буклети для поштової розсилки, то чим тоншими і легшими вони вийдуть з друку, тим краще, тому що дешевшими будуть поштові послуги.

Для презентацій, виставок, конференцій, для роботи з клієнтами в офісі - кращим буде той буклет, де більше переконливої інформації про продукт чи фірму, достатньо ілюстрацій і схем, що описують переваги товару чи послуги. Буклети – популярна рекламна продукція для медичних, спортивних, освітніх закладів.

Дуже добре сприймаються буклети туристичних та екскурсійних компаній, готелів та ресторанів з використанням карти міста. Легкий буклет вільно складається, його зручно покласти до будь-якої валізи. Формат звичний для туристичної карти, яка зараз широко використовується як рекламоносій. Буклет-карту краще друкувати на папері 150 г/м2. Вона не буде дуже товстою, що забезпечить компактність, і разом з тим якийсь період прослужить путівником, не зіпсувавшись.

Для друку буклетів потрібен невеликий бюджет. Звичайно, якщо сам вид цієї рекламної продукції передбачає великий вибір різноманітних матеріалів, то остаточну ціну можна розрахувати тільки після того, як буде зроблений вибір всіх параметрів і вказаний наклад. Уявити ж ціну на найпростіші буклети цілком реально.

Наприклад, буклет формату А4, колірність друку 4+4, 2 фальці, щільність паперу 130 г/м2 при тиражі 1000 екз. коштує 1,07 грн., від 5000 екз. – 0,51 грн., 10000 грн. – 0,22 грн. Ціна просто копійчана!

Розгляньте буклети, виготовлення яких нам довірили замовники. Ці ж буклети ми доставимо у Ваш офіс в Києві для більш детального розгляду, як кажуть, «живцем». Взявши їх у руки, Ви зможете відчути щільність паперу та фактуру дизайнерського картону, охайність виконання бігування, висічки, зрозуміти, як вплине лакування на сприйняття рекламованої продукції.

Якщо у Вас є ідея, але Ви не уявляєте, скільки може коштувати її втілення на папері, зателефонуйте нашому менеджеру. Протягом години Вам нададуть точну калькуляцію.

Тетяна Козак | 11/7/2012 | Рекламні буклети Буклети Друк буклетів Ціна