Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

Великий секрет для маленької компанії...

Яке рішення буде найефективнішим, коли потрібно всього 50 календарів? Лише для себе, потреб свого невеликого офісу, на подарунок постійним кращим клієнтам, в податкову, санстанцію… Офсетний друк при такому маленькому накладі – дорого, цифровий, при такому великому, - також дорого. А ще витрати на дизайн, ідею… Чи є вихід?

Звичайно є!

Готова продукція – це прекрасне рішення для маленьких, але дуже успішних золотих рибок - невеликих компаній, приватних підприємців, учбових закладів, яким просто не потрібні великі наклади календарів. Прекрасні пейзажі, надруковані на якісному картоні, що не деформується протягом року від вологи і перепадів температур, увесь рік підвищуватимуть настрій Вашим співробітникам, клієнтам, партнерам. А зручні календарні сітки стануть добрим помічником усім викладачам, бухгалтерам, економістам чи інспекторам, котрі будуть з вдячністю згадувати Вас цілий рік.

Можливе нанесення логотипа, адреси і телефонів Вашої фірми способом тиснення, наклейки чи додаткової вставки під календарною сіткою.

Виберіть собі готові календарі в «Макросі», заощадьте час та гроші!

Тетяна Козак | 18/6/2012 | Календарі Готова продукція Ціна