Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

Хороша ціна на безцінні книги...

Різноманітність багатосторінкових видань сьогодні просто вражає!

І все це на тлі зростаючого з неймовірною швидкістю інформаційного наповнення інтернет-мережі, процвітанням відео- та кіноіндустрії, масою електронних видань! Як може існувати такий, так би мовити, парадокс? Чи є сенс витрачати гроші на друковані видання? І якщо є, то скільки коштує надрукувати брошуру, журнал, книгу чи каталог?

Певно, що в період розквіту урбанізації ХІХ-ХХ ст. здавалося, що такі поняття як дім, у вигляді вілли чи особняка, з часом відійдуть у минуле, тому що людям зручно буде жити в невеликих квартирах, харчуватися в громадських місцях. Побут, як такий, мав зникнути ще років з 50 назад… Але що ми спостерігаємо сьогодні? Навпаки! Все стало повертатися на круги своя. Люди намагаються купувати будинки замість квартир, засаджувати сади, а на домашню їжу зараз просто бум! Супермодно харчуватися не в ресторані, а вдома! Ручна унікальна робота на всіх напрямках цінується набагато дорожче за речі, що сходять з конвеєра.

Саме в цей період друковані видання знаходяться на новому витку свого розвитку. Зріс інтерес до друкованої книги, яскравими кольорами і глянцем сяють друковані журнали, без брошур будь-якій фірмі немає чого робити на виставці, а каталоги стали невід’ємною часткою іміджу кожної компанії, що прийшла на ринок не на один рік.

Брошура, журнал, книга, каталог – кожен вид – це абсолютно різна продукція за своїм призначенням. В них все різне: починаючи від паперу внутрішнього блоку і кольорового виконання і закінчуючи оформленням обкладинки з додатковими ефектами.

Мало на які товари чи послуги ціна може бути такою різною, як на друк багатосторінкового видання. Скільки коштує надрукувати брошуру, книгу? Від 2,5 грн. за 1 екземпляр до… 100 і більше доларів. Проміжні ціни можуть складати: від 10 до 100 грн, від 100 доларів і вище коштує друк ексклюзивів. Але про них окрема стаття про дорогі та ексклюзивні книги.

Ціна на друк, знову ж таки, залежить від того, що необхідно надрукувати, з якою метою і для якого читача.

Науково-методична брошура для студентів і рекламна брошура створюється і друкується по-різному. І ціни на ці абсолютно різні види продукції при однакових, як на перший погляд, параметрах дуже будуть відрізнятися.

Однаковий за форматом, накладом і кількістю сторінок каталог кліматичного, електричного чи водонагрівального обладнання буде коштувати дешевше, ніж каталог ексклюзивних меблів. Чому? Дивіться статтю «Каталоги».

Що до журналів і книг, то ціни на них розраховуються тільки індивідуально. Ідея кожного журналу – це вже цілий світ, а кожен номер – чергові двері, що відкривають нам раніше непізнане. Книга – це нова зірка, яку, як і всі зірки, запалюють тому, що це комусь потрібно. Вона зароджується в умах кількох людей у вигляді багатьох творчих ідей, і в друкованому вигляді втілюється в життя.

Грамотно порахувати вартість випуску книги чи журналу може і повинен професіонал, який, усвідомлюючи всю відповідальність, підкаже як зробити так, щоб занадто великі витрати не стали перешкодою для затвердження самого проекту і застереже від катастрофічної псевдоекономії за рахунок якості.

В друкарні «Макрос» працюють саме такі професіонали: знаючі, досвідчені, відповідальні. Працюйте з нами і будьте впевнені в якості своїх видань.

Тетяна Козак | 8/6/2012 | Брошури Журнали Каталоги Книги Ціна