Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

Як вірно розрахувати вартість проспекта, якщо імідж вирішує все

Скільки коштує друк проспекта, невеликого, але серйозного іміджевого видання, завдання якого – справити позитивне враження на людей, від яких, можливо, залежить майбутнє компанії.

Потрібно пам’ятати, що проспект має говорити про успіх компанії, про вірний напрямок її бізнесу, про досягнення. Якщо проспект презентує товар чи послугу, яскравий виклад з масою ілюстрацій, докладним описом з додатком схем і таблиць, якісне поліграфічне втілення дозволяє представити продукт в найкращому виді.

Що і скільки потрібно для того, щоб створити дійсно вражаючий проспект?

Формат А4 і більше передбачає використання у внутрішньому блоці хорошого крейдованого паперу, щільністю від 130 г/м2 і вище. Чим щільніший папір, тим охайніше та солідніше виглядає надрукована сторінка.

Ефектне застосування нестандартного формату. Наприклад, в проспекті, що рекламує тур по містах Європи, нестандартна довжина сторінки дозволить акцентувати увагу на вертикальних фото з видами пам’ятників архітектури, а на сторінках з нестандартною шириною чудесні панорамні знімки виглядають просто казково. Так і хочеться опинитися у тих блакитних лагунах чи на золотистих піщаних пляжах! Прекрасні оригінальні обкладинки з дизайнерського картону з різноманітною фактурою та малюнком поверхні створюють солідний дорогий вид. Завдячуючи широкій кольоровій гамі можна підібрати картон відповідно корпоративним кольорам фірмового стилю.

Варто відмітити відмінне поєднання тиснення (конгревом чи фольгою) з дизайнерським фактурним картоном. Тривимірні форми логотипа компанії акцентують увагу на фірмовому стилі, надають йому глибини та об’єму.

Практично будь-які ефекти виглядають на дизайнерському картоні по-багатому вражаюче. Висічка і вибірковий лак підкреслюють певні акценти, оригінальні форми роблять дизайн виразним, повністю змінюють сприйняття. Наприклад, якщо на обкладинці зробити висічку хвилеподібної форми, це створить враження, що проспект зроблений у формі хвилі. Для реклами це дуже важливо. Хочете створити яскраву асоціацію – все у Ваших руках. Вірніше, на все Ваше право замовника. Вибирайте, ми втілимо будь-яку гарну ідею.

Особливу увагу варто звернути на новий вид фольгування. У ньому фольга наноситься як фарба. зовнішній вигляд не порівняти ні з відомим тисненням фольгою, ні з уже звичними металізованими фарбами. Нова технологія допоможе створити враження зоряного дощу, сяяння діамантів, підкреслити престиж та розкіш нової моделі автомобілю.

І все ж таки, скільки коштує проспект?

Якщо трохи змінити параметри, наприклад, зменшити щільність паперу до 150 г/м2, покрити лаком обкладинку і, головне – збільшити в 2 рази кількість сторінок до 32, то ціна при накладі 1 тис. екз. буде 11, 65 грн., а якщо наклад виросте до 10 тис. екз., вартість зменшиться до 4,65 грн.

Якщо у Вас є потреба в створенні серйозного видання, варто звернутися в «Макрос». Досвід друкарні, відгуки про неї і багате портфоліо красномовно свідчать про те, що в такому підряднику Ви знайдете надійного партнера для втілення відповідального проекту – рекламного проспекта.

Тетяна Козак | 30/7/2012 | Іміджеві проспекти Проспекти Виготовлення проспектів Друк проспектів Ціна